Joulu lähestyy


 



Siinä se nyt on: meidän työkalut kouluruokailuun näin sydäntalven aikaan. Perinteiset ruokaliinat pulpettia suojaamaan ja lämmitettäviä ruokia jääkaappiin. 


Talven riemua. Lunta tuli riittävästi pulkkailuun ja tätä kirjoittaessa lisää pyryttää reippaasti. Ensi viikon suojasää voi olla tuhoisa, mutta nyt nautitaan!




Kuusi oppilasta, kaikille sama ohje ja lopputuloksena kuusi aivan erilaista kuusta. Jokaisella oma näkemys, ei tarvinnut kaverin ideaa kopioida. Hienoja ovat!!




Lucian päivänä on perinteenä ollut kiertää kylässä itse leivottuja lussekatter-pullia tarjoillen ja Santa Luciaa laulaen. Sää oli tänä vuonna niin armoton, että esitys hoidettiin Vapenilla. Pullat toki leivottiin tänäkin vuonna itse. Oliko Vapen yhtään vähemmän armoton esiintymispaikka, en tiedä. Lämpötila oli joululauluillan alkaessa nollassa sulakkeen lauettua ilmalämpöpumpusta ja tila ei ehtinyt juurikaan lämmetä illan aikana. Yleisö lauloi ja kuunteli valontuojia takit ja pilkkihaalarit yllään. Termospulloihin pakattu glögi ja nyyttikestiherkut sekä yhdessä laulaminen toivat kuitenkin joulun tunnelmaa mieliä lämmittämään. 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tyhjä naulakko

Ystävänpäivästä Yrityskylään

Joulujuhlasta kohti kevättä