Ulos oppimaan!

       Aurinkoiset säät ovat hellineet Utön koululaisia jo monta                                                                         päivää! Vihdoinkin pääsimme taas lempipuuhiimme                                                                                     eli ulos opiskelemaan. Teimme matematiikkaa                                                                                              rantasaunan seinustalla. Kyllä suhisi kynät ahkerasti! Meidän                                                                      koulussa opiskellaankin ulkona niin paljon kuin                                                                                                 mahdollista. 

  Myös tunnetaitoja olemme harjoitelleet ahkerasti tälläkin viikolla.         Otimme avuksi ajattelun apukäden, jonka avulla omien tunteiden sanoittaminen ja ikävien ajatusten ja   tunteiden muuttaminen positiivisemmaksi on helpompaa. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaikkia     tunteita tarvitaan. Siksi niiden käsittelyä onkin tarpeellista harjoitella.   

 Välitunneilla koulun pihalla toimii huvipuisto. Ainakin kiljuminen ja hersyvä nauru ovat samaa tasoa kuin kaupunkien isoimmissa puistoissa. 

   Kangaskasseista osa on valmiita ja loput valmistunevat ensi viikolla. Taiteilijamme ovat taas pistäneet parastaan. Upeita kerrassaan.

Viikon ahkerointi kuului jutuissamme perjantain lounaalla. Puhuimme kalastuksesta ja kalalajeista. Mites siellä, tykkäätkö eniten haista, seistä vai mutusta?

Kaikille Utöstä unelmoiville tiedoksi, että perheasuntoja vapautuu syksyksi kolme kappaletta. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja tarjota lapsille mahdollisuus opiskella mukavassa porukassa Suomen pienimmässä koulussa. Täällä on tilaa lasten ideoille ja jokainen ehditään huomioida yksilönä. Luontosuhde kehittyy vahvaksi ja yhdessä tekeminen ja toiminnallinen oppiminen ovat meidän arkeamme. Jos asuminen saarella kiinnostaa, voit tiedustella vapaita asuntoja osoitteesta oijar@uto.fi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koulussa taas!

Koulupäivä Korppoossa

Tavallinen kouluviikko