Juhlahumua ja tähtipölyä


Mikä viikko!

Tämä kouluviikko on ollut täynnä mukavia kohtaamisia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Lukupassitkin tuli kaikilla täyteen ja luvatut palkintojäätelöt ostettiin Handelista. 


Kävimme Utön kirjastossa ja lapset saivat kirjallisuuden lisäksi kosketuksen vanhoihin pulpetteihin. Totesimme, että pitäydymme kuitenkin nykyaikaisimmissa työpöydissä ja makoilemme välillä patjoillakin opiskellessamme.


Taiteilimme viikon alussa liudan joulukortteja malliksi korttiaskartelupäivää varten. Oli mukavaa kutsua kyläläisiä koululle askartelemaan ja jutustelemaan. Kiitos osallistujille!

 

 


Saimme myös vieraan, ei ihan avaruudesta, mutta Ursasta. Jonna kävi pitämässä oppitunnin aurinkokunnasta ja tähtikartoista. Myös rehtori oli sopivasti käymässä Utössä ja pääsipä hänkin kuulemaan osansa tähtipölyistä.
Nyt odotamme vain selkeää säätä, jotta pääsemme tarkastelemaan tähtiä ja löytämään taivaalta juuri oppimiamme kuvioita. Täällä saaristossa tähdet näkyvät upeasti!Tällä viikolla vietetään lapsen oikeuksien viikkoa ja huomenna lauantaina on lapsen oikeuksien päivä. Sen kunniaksi lapset saivat päättää liikuntatunnin ohjelman. Leikittiin peiliä ja pelattiin jalkapalloa. Valokuvaajaa leikkiessä kaikki lentelivät sinne tänne. Ja punaiset posket olivat taatut!

   

Vuoden 2021 lapsen oikeuksien teemana on oikeus hyvään kohteluun. Kohdellaan kaikki toisiamme hyvin, niin lapsia kuin aikuisiakin!


Kommentit

  1. Onpa teillä tosiaan ollut hurja viikko! Kirjasto <3, askartelua, Ursa (!) ja vielä lasten päivän riemua. Ihan jo harmittaa, etten aikoinaan voinut itse käytä Utön koulua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koulussa taas!

Koulupäivä Korppoossa

Tavallinen kouluviikko