Karkki vai kepponen?


  

Karmiva kouluviikkomme huipentui Halloween-koulupäivään. Tätä päivää olikin kyselty ja odotettu jo viikkoja. Ja tänään sai vihdoin pukeutua naamiaisasuun. Luokassamme opiskelikin tänään opettaja Hämähäkittären johdolla luuranko, piru, kissaneiti ja noidaksi muuttuva kissa. Luokkatilaan oli ilmestynyt hämähäkkejä, kurpitsakynttilöitä ja lasten tullessa aamulla luokkaan puolapuilla roikkui luuranko ja lepakko. Hui! 

  

Päivään oli valmistauduttu jo etukäteen hienoin taideteoksin, jotka pääsevät jälleen koristamaan hotellin seinää.

Mahtoi vastaantulijat ihmetellä erikoisen näköistä väkeä Kylätiellä ja jalkapallokentällä ennen kuin huomasivat, että koulun oppilaathan siellä kirmaavat liikuntatunnilla! No, harva meistä on nähnyt tai kuullut kun piru ja luuranko pelaavat jalkapalloa.

Hotellilla lapsia odotti huikea yllätys! Koska Halloweenina saattaa joutua kepposten kohteeksi, oli hotellin väki varautunut etukäteen ja kattanut jokaiselle herkkuja pöytään. Jäi siis kepposet tekemättä tänä vuonna. 


Viikkoon mahtui muutakin kuin amerikkalaisjuhlahumua. Osallistuimme viikoittaiselle etäenglannin tunnille kahden muun Paraisten koulun kanssa. Tunneilla harjoitellaan puhumista englanniksi ja tutustutaan uusiin lapsiin. 


Ja harjoittelimme tunnetaitoja päivittäin katsomalla erästä sarjaa ja keskustelemalla siihen liittyvistä tunteista. Tunnetaitojen harjoittelu ja tunteiden nimeäminen ovatkin osana koulupäiviämme jatkuvasti.

 Eräs luokan tunteellinen taiteilija on tehnyt syksyn aikana omat tunnekortitkin. Näitä on varmasti tulossa vielä lisää.


                                                            HAPPY HALLOWEEN!






















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tyhjä naulakko

Ystävänpäivästä Yrityskylään

Joulujuhlasta kohti kevättä